Szálláshelyek - Debrecen

Szállás Debrecen környékén

Nevezetességek Debrecen környékén

Déri Múzeum - Debrecen

1.5 km távolságra Debrecen belvárosától.

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, a keleti régió központja, Hajdú-Bihar megye székhelye. Kulturális szempontból központi szerepet játszik, látnivalói és rendezvényei számos látogatót vonzanak. Az európai hírű Déri Múzeum Debrecen központjában található, egy neobarokk stílusú épületben, amely Györgyi Dénes és Münnich Aladár tervei alapján épült. A múzeum földszintjén két kiállítási szárny található, a keleti szárny a táj jellegzetes madarait mutatja be, a nyugati szárny pedig az ásványok világát tárja látogatói elé. Az első emeleten régészeti kiállítás idézi fel a letűnt korok temetkezési szokásait és halotti kultuszát, és helytörténeti kiállítás mutatja be a gazdálkodáshoz és a régi kézműves mesterségekhez használt eszközöket. Az északi szárnyon a patika múzeum míves bútorzata és egyéb használati tárgyak kiállítása idézi fel a XIX. század első felének polgári életformáját. A második emeleten található Déri Frigyes különleges gyűjteménye, amely az antikvitás és a kelet varázslatos világába nyújt bepillantást. A múzeum hétfő kivételével minden nap látogatható, délelőtt 10 órától április eleje és október vége között este 6, a téli időszakban pedig délután 4 óráig.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Debrecen
Hotel Lycium

Hotel Lycium A Hotel Lycium 2006 augusztusában megnyitott szálloda, amely Debrecen belvárosában található, közvetlenül a főtér és a Nagytemplom szomszédságában, kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A szállóból közvetlen átjárási lehetőség biztosított az épületegyüttesben található Kölcsey Konferencia-központba, ahol csoportszolgáltatások széleskörű palettája és magasszintű technikai felszereltség adott különböző konferenciák szervezőinek.
1.6 km távolságra Debrecen belvárosától, 0.2 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).További részletek a szállodáról: Hotel Lycium
Város: Debrecen
Stop Panzió

Stop Panzió A Stop Panzió Debrecen központjában, a város főbb látnivalóinak közvetlen szomszédságában várja vendégeit, kényelmes szobákkal, drinkbárral és biztonságos parkolóval.
0.9 km távolságra Debrecen belvárosától, 0.7 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 10900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Stop Panzió
Város: Debrecen
Hotel Nagyerdő

Hotel Nagyerdő Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
1.9 km távolságra Debrecen belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 17902 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Nagyerdő
Város: Debrecen
Hotel Platán Debrecen

Hotel Platán Debrecen
2.4 km távolságra Debrecen belvárosától, 2.7 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 24700 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Platán Debrecen
Város: Debrecen
Erdőspuszta Club Hotel

Erdőspuszta Club Hotel Gyönyörű erdei panorámával várja vendégeit Debrecentől mindössze 6 kilométerre az Erdőspuszta Club Hotel. 18 hektárnyi magánterületen helyezkedik el a magával ragadó hat hektáros fenyőerdő szomszédságában.
7.5 km távolságra Debrecen belvárosától, 8.9 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 35001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Erdőspuszta Club Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Silver Hotel

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
1.7 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.1 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 31263 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Silver Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Rudolf Hotel

Rudolf Hotel A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
1.6 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.1 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 19799 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Rudolf Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
1.6 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.1 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 17281 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Hőforrás
Város: Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában.
1.4 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.3 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).További részletek a szállodáról: Park Hotel Ambrózia
Város: Hajdúszoboszló
Riviera Apartment

Riviera Apartment
1.5 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.4 km távolságra a látnivalótól (Déri Múzeum - Debrecen).


Kétágyas szobák éjszakánként 24001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Riviera Apartment

Szálloda keresése Debrecen városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: