Szálláshelyek - Debrecen

Szállás Debrecen környékén

Nevezetességek Debrecen környékén

Debreceni Református Nagytemplom

1.3 km távolságra Debrecen belvárosától.

Debrecen Magyarország második legnagyobb városa, Hajdú-Bihar megye székhelye, a keleti régió központja. Története a XVI. század óta szorosan összefonódik a reformációval, innen ered a �Kálvinista Róma� elnevezés. A Debreceni Református Nagytemplom a város legjellegzetesebb épülete a belváros szívében, a Kossuth tér és a Kálvin tér között. Klasszicista stílusban épült a XIX. század elején, alapterülete eléri az 1500 négyzetmétert. Helyén a középkor óta a történelem folyamán mindig is templom állt, azonban ezek vagy tűzvész áldozatai lettek, vagy a harcokban súlyosan megrongálódtak. A mai templom két torony között húzódó főhajóval rendelkezik. A nyugati toronyban található a megrongálódott, de újraöntött Rákóczi-harang. A toronytetőket barokk elemek díszítik. A templom szertartások és rendezvények idejét kivéve hétfőtől péntekig 9 és 16 óra között, szombaton 9 és 13 óra között látogatható, valamint bejelentkezéssel.

Szálláshelyek a látnivaló közelében

Város: Debrecen
Hotel Lycium

Hotel Lycium A Hotel Lycium 2006 augusztusában megnyitott szálloda, amely Debrecen belvárosában található, közvetlenül a főtér és a Nagytemplom szomszédságában, kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A szállóból közvetlen átjárási lehetőség biztosított az épületegyüttesben található Kölcsey Konferencia-központba, ahol csoportszolgáltatások széleskörű palettája és magasszintű technikai felszereltség adott különböző konferenciák szervezőinek.
1.6 km távolságra Debrecen belvárosától, 0.3 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).További részletek a szállodáról: Hotel Lycium
Város: Debrecen
Stop Panzió

Stop Panzió A Stop Panzió Debrecen központjában, a város főbb látnivalóinak közvetlen szomszédságában várja vendégeit, kényelmes szobákkal, drinkbárral és biztonságos parkolóval.
0.9 km távolságra Debrecen belvárosától, 0.6 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 10900 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Stop Panzió
Város: Debrecen
Hotel Nagyerdő

Hotel Nagyerdő Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
1.9 km távolságra Debrecen belvárosától, 1.7 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 17902 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Nagyerdő
Város: Debrecen
Hotel Platán Debrecen

Hotel Platán Debrecen
2.4 km távolságra Debrecen belvárosától, 2.6 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 24700 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Platán Debrecen
Város: Debrecen
Erdőspuszta Club Hotel

Erdőspuszta Club Hotel Gyönyörű erdei panorámával várja vendégeit Debrecentől mindössze 6 kilométerre az Erdőspuszta Club Hotel. 18 hektárnyi magánterületen helyezkedik el a magával ragadó hat hektáros fenyőerdő szomszédságában.
7.5 km távolságra Debrecen belvárosától, 8.7 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 35001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Erdőspuszta Club Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Silver Hotel

Silver Hotel Hajdúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában a négycsillagos Hotel Silver superior minden igényt kielégítő 170 klimatizált szobával, étteremmel, konferencia központtal, teljes körű wellness szolgáltatásokkal és sportolási lehetőségekkel várja a pihenni, kikapcsolódni, gyógyulni vágyó vendégeket.
1.7 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.2 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 31263 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Silver Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Rudolf Hotel

Rudolf Hotel A Hotel Rudolf Hajúszoboszlón, Magyarország keleti régiójában várja vendégeit, a híres fürdőkomplexum szomszédságában, a szállodasoron. A háromcsillagos szálloda elegáns mediterrán hangulatot, lifttel ellátott épületet és kényelmes szobákat kínál.
1.6 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.2 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 19799 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Rudolf Hotel
Város: Hajdúszoboszló
Hotel Hőforrás

Hotel Hőforrás Hajdúszoboszló kiemelt üdülőövezetében, a városi gyógyfürdőtől mintegy 500 méterre található a Hotel Hőforrás. A szálloda saját reumatológiai szakrendeléssel, gyógyászattal rendelkezik. A szálloda épületében egész évben üzemelő fedett termál medence, pezsgőfürdő, szauna, szolárium található. Május 1-től szeptember 30-ig a szálloda kertjében úszómedence, gyógymedence, és gyerekmedence áll a vendégek rendelkezésére.
1.6 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.3 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 17281 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Hotel Hőforrás
Város: Hajdúszoboszló
Park Hotel Ambrózia

Park Hotel Ambrózia A Park Hotel Ambrózia Hajdúszoboszló legcsaládiasabb szállodája, konyhával felszerelt apartmanokat kínál, háromcsillagos színvonalú szolgáltatásokkal, valamint saját wellness-részleggel, mindezt a városi fürdő és az Aqua Palace közvetlen szomszédságában.
1.4 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.4 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).További részletek a szállodáról: Park Hotel Ambrózia
Város: Hajdúszoboszló
Riviera Apartment

Riviera Apartment
1.5 km távolságra Hajdúszoboszló belvárosától, 20.5 km távolságra a látnivalótól (Debreceni Református Nagytemplom).


Kétágyas szobák éjszakánként 24001 Forinttól!


További részletek a szállodáról: Riviera Apartment

Szálloda keresése Debrecen városában

Város:  
Érkezés:  
Távozás:  
Szobák:  
egyágyas:   kétágyas:   háromágyas: 
Személyek száma: