Szálláshelyek - Debrecen

Debrecen Akciós Csomagajánlatok

Az alábbi listán látható Debrecen településen található szálláslehetőségek akció, wellness csomagajánlatai.
A kedvezményes áron kialakított csomagok csak korlátozott számban állnak rendelkezésre.

Hotel Nagyerdő - 4 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Nagyerdő Debrecen Magyarország egyik legnagyobb vidéki városa, a Tiszántúl kulturális, vallási, gazdasági és idegenforgalmi központja. A várost Magyarország keleti "fővárosának" is nevezik. A Hotel Nagyerdő a város legszebb részén, a Nagyerdő zöld szívében idillikus, békés környezetben található.
Hotel Nagyerdő részletesen >>

Nyugdíjas napok (min. 4 éj)
80800 Ft / 2 fő / 4 éj
Debreceni kikapcsolódás (min. 2 éj)
50000 Ft / 2 fő / 2 éj
Napi árak (1 éjtől)
21500 Ft / 2 fő / éj
Hotel Divinus ***** - 9 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Divinus Az ötcsillagos Hotel Divinus Debrecen belvárosától sétatávolságra található, a mediterrán világ színeit viselő, emberközeli szálloda. Egyedülálló fekvése egyszerre nyújtja egy városi és egy zöldövezeti szálloda előnyeit és kényelmét.
Hotel Divinus részletesen >>

Romantikus lazítás (min. 2 éj)
109600 Ft / 2 fő / 2 éj
Erdőspuszta Club Hotel **** - 15 kedvezményes csomagajánlat

Erdőspuszta Club Hotel Gyönyörű erdei panorámával várja vendégeit Debrecentől mindössze 6 kilométerre az Erdőspuszta Club Hotel. 18 hektárnyi magánterületen helyezkedik el a magával ragadó hat hektáros fenyőerdő szomszédságában.
Erdőspuszta Club Hotel részletesen >>

Téli relax napok (min. 2 éj)
63600 Ft / 2 fő / 2 éj
Tavaszi relax napok (min. 2 éj)
67600 Ft / 2 fő / 2 éj
Húsvét Erdőspusztán (min. 2 éj)
87600 Ft / 2 fő / 2 éj
Stop Panzió - 2 kedvezményes csomagajánlat

Stop Panzió A Stop Panzió Debrecen központjában, a város főbb látnivalóinak közvetlen szomszédságában várja vendégeit, kényelmes szobákkal, drinkbárral és biztonságos parkolóval.
Stop Panzió részletesen >>

Napi árak
10900 Ft / 2 fő / éj
Hotel Lycium **** - 2 kedvezményes csomagajánlat

Hotel Lycium A Hotel Lycium 2006 augusztusában megnyitott szálloda, amely Debrecen belvárosában található, közvetlenül a főtér és a Nagytemplom szomszédságában, kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A szállóból közvetlen átjárási lehetőség biztosított az épületegyüttesben található Kölcsey Konferencia-központba, ahol csoportszolgáltatások széleskörű palettája és magasszintű technikai felszereltség adott különböző konferenciák szervezőinek.
Hotel Lycium részletesen >>

Kedvezményes ajánlat (min. 2 éj)
81800 Ft / 2 fő / 2 éj
Pero Guesthouse - 1 kedvezményes csomagajánlat

Pero Guesthouse Szívesen látja Önt vendégül Debrecen településen akár néhány napra, akár egy hosszabb nyaralásra a Peró Vendégház! Négy kényelmes szobával (amelyből egy szobatípusuk saját fürdőszobával rendelkezik és három szobájuk pedig közös fürdőszobával) várja vendégeit Debrecen településen a vendégház. A szálláshely ingyenes zárt parkolót is biztosít az autójának (a kapacitás erejéig). Minden szoba számára elérhető étkezőjük és közös használatú konyhájuk. A szálláshelyen díjmentesen van lehetősége a Vendégeknek a Wi-Fi használatra.
Pero Guesthouse részletesen >>

Napi ár
8000 Ft / 2 fő / éj